ADIYAMAN / MERKEZ - VİLAYETLER HİZMET BİRLİĞİ ANAOKULU

Nis

22-26 Nisan Haftası Etkinliklri çerçevesinde hazırladığımız boyama etkinlikleri, 23 Nisan Gösterileri, Geleneksel oyunlar, Spor Aktiviteleri ve son gün etkinliği olan piknik etkinliği ile coşkulu,hareketli ve mutlu bir haftayı geride bıraktık. Hafta boyunca büyük bir çaba ve özveri ile günlük aktiviteleri yerine getiren tüm öğretmenlerimize desteklerini esirgemeyen velilerimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık. Çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. "Çocuk gülerse Dünya Güler" Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzündeki tebessümün bir ömür boyu sürmesini temmeni ediyor ve emek veren tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Nis

İlimiz Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından velilere yönelik sabah ve öğlen olmak üzere iki ayrı seans şeklinde Teknoloji Bağımlılığı semineri verildi. Günümüz sorunlarının başında gelen teknoloji bağımlılığı konusunda velilerimizi hem bilgilendirmek hem de bu konuda kullanabilecekleri teknik ve yöntemleri hayata geçirmek konusunda aydınlatıcı bilgiler verildi. Bize verdikleri destekten doleyı başta RAM Öğretmenlerine ve katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

25-31 Mart Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri çerçevesinde İlimiz Halk Kütüphanesine gezi düzenledik. Çocuklarımıza hem Kütüphane ortamında nasıl davranılması gerektiği hakkında bilgi verildi hem de kitap okumanın önemine vurgu yapıldı. ilimiz Halk Kütüphanesi çalışanları tarafından hazırlanan Sinevizyon Gösterisi ve etkinliklerle çocuklar çok güzel zaman geçirdiler emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz günün anlam ve önemine uygun kumanyalar hazırlayarak  Şehitlerimizi rahmet ve minnetle andılar. Çoçuklarımıza değerlerimizi aşılayan, günün önemine vurgu yapan eğitim neferlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz sabah grubu öğretmenlerinin  veli işbirliğiyle hazırladıkları GÖZLEME ŞENLİĞİ ile hem gözlerimiz hem de mideler bayram etti. Hazırlanan çeşitli gözlemeler çocuklarımız için hem sağlıklı hem de geleneksel bir sabah  kahvaltısı oldu emeği geçen başta çok değerli velilerimiz ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesinin Şubat Ayı Konusu olan Kültürel Değerlerimiz kapsamında bu gün öğrenci veli ve öğretmenlerimiz bahçemize çiçek ve sebze ekimi yaptılar. Kil ve çamurdan oyunlar oynayıp evler tasarladılar, Yorgunluğun keyfini bağlama eşliğinde şarkılar söyleyip halaylar çekerek attılar. Böyle bir dizi etkinliği planlayıp faaliyete geçiren öğretmen, veli, öğrencive personellerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz velilerine en önemli ve en hassas konulardan biri olan MAHREMİYET EĞİTİNİ ne dikkat çekmek ve önemini vurgulamak için davet ettiğimiz uzman Rehber öğretmenlerimiz tarafından bilgi verildi. Çok değerli velilerimize katılım sağladıkları için Rehber öğretmenlerimize de verdikleri değerli bilgier için teşekkür ederiz.

Şbt

Bu gün çiçeği burnunda genç yazarımızı çıkardığı kitabı MAYA yı öğrencilerimize okuması için okulumuza davet ettik. Yazarımıza teşriflerinden dolayı öğretmenimize de buluşmaya verdiği katkıdan dolayı teşekkür eder yeni kitaplarda buluşmak dileğiyle yazarımıza başarılar dileriz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Şubat Ayının konusu Geçmişten -Günümüze kültürel değerlerimizi okulumuz  öğrencileri yöresel kıyafetlerimizi giyerek ve veli katılımıyla yapılan çiğköfteyi yiyerek tanıtım ve sunum yaptılar. Değerlerimizi ve kültürümüzü kuşaktan kuşağa aktarmak ve unutmamak için yapılan bu anlamlı etkinlik için emeği geçen tüm veli - öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızca bu yıl ilk kez  yarıyıl tatilinden önce düzenlenen 15-19 Ocak haftasında öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri için düzenlenen "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" kapsamında,Okulumuz Vilayetler Hizmet Birliği Anakolunda illizyon ve Nasrettin Hoca etkinlikleri düzenlenmiştir.Düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenip bol kahkahalı dakikalar geçirdiler.Emeği geçen tüm okul çalışanları ve Anadolu  Çocuk Tiyatrosuna teşekkür ederiz.

Ock

Heri şin başı sağlık! diyerek bu gün sağlık çalışanımızı misafir ettik. Öğrencilerimize hastalıktan korunmanın yolları, alınması gereken tedbirler ve hastalık sürecinde yapmamız gerekenler konusunda sohbet ettik. Çok değerli çalışanımıza bize zaman ayırdığı için teşekkür eder, SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ...

Ock

Okulumuzu ziyaret eden Toplum Destekli Polislerimizi öğrencilerimiz kapıda marşlar ve şarkılarla karşıladı. Polislerimiz beklemedikleri manzara karşısında çok duygusal analar yaşadılar. Çocuklarımız ile Polislerimiz arasındaki etkileşim görülmeye değerdi. Polislerimiz çocuklarımıza meslekleri ile ilgili birkaç tecrübelerini paylaştı, çocuklar keyifle dinlediler.  Bu güzel buluşma için emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

Meslek tanıtımı kapsamında okulumuz sabah grubu öğrencileri ile velimizin hazırladığı börek harcını çocuklarla birlikte fırına götürdük. Aşamalarını hep beraber izlerek ve dinleyerek buğdayın böreğe dönüşümü hikayesini  tecrübe ettik. Emeği geçen velimiz öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.